PU betonlook gietvloeren

Wanneer je van plan bent om een betonlook gietvloer te laten leggen in je huis, dan wil je dit vanzelfsprekend zo vakkundig mogelijk laten doen. En als de prijs dan meevalt is dat mooi meegenomen.

Betonlook gietvloeren in je woning zijn op dit moment erg in trek en dus hip. Zonder dat je verder ook maar iets aan de desbetreffende ruimte hebt gedaan of verbouwd, ziet hij er met een gietvloer gelijk modern en zeer stijlvol uit. Bedenk ook dat je (bestaande) vloerverwarming een erg geschikte combinatie is samen met je nieuwe betonlook gietvloer.
Wat vooral heel fraai is aan een betonlook gietvloer is dat deze je kamer een naadloze en strakke look geeft. Daardoor is de betonlook gietvloer veelzijdig en eigenlijk geschikt bij ieder interieur.

Tip: Laat een afbeelding of tekst integreren in je gietvloer om deze te personaliseren. Dit is bijvoorbeeld erg leuk in een kinderkamer. Maar ook voor bedrijven is dit zeer interessant. Door het bedrijfslogo in de gietvloer te verwerken versterk je de uitstraling van je bedrijf.

Informeer bij Epic Gietvloeren & Wanden naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

Offerte aanvragen

terug naar alle vloeren >